Verwarming

In een behaaglijk huis is het goed wonen en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles is mogelijk: van levering en installatie van CV-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen.

Kraaijeveld Installatietechniek verzorgt het graag voor u.

HR-ketels
HR-ketels zorgen voor een lekker warm huis. Bovendien zijn ze compact, stil, gebruiks-en onderhoudsvriendelijk en even zo belangrijk bijzonder zuinig. Kraaijeveld Installatietechniek werkt voornamelijk met HR-ketels van Remeha, maar plaatst natuurlijk een ketel naar uw keuze.┬á Remeha brengt warmte-en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. Een met Nederlandse onderzoeks-en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologie├źn worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV-ketels, thermostaten en boilers.

Radiatoren
Kraaijeveld Installatietechniek biedt u een enorme keuze aan radiatoren, radiatorkranen en toebehoren aan. Of u nu behoefte heeft aan een extra radiator van een koude kamer of op zoek bent naar een decoratieve oplossingen in uw badkamer kunt u bij mij terecht voor levering en installatie.

Voor problemen met uw radiatoren, niet warm worden, lekkages en dergelijke bied ik u een snelle service.

Andere warmtebronnen
In alle woningen met een schuifpui of glas tot op de grond zijn convectorputten een ideale oplossing. U houdt een onbelemmerd uitzicht op uw tuin en wint een behaaglijk warmte. Ik lever en plaats convectorputten en verzorg tevens de aansluitingen op de bestaande installatie voor u.

Ook kunt u kiezen voor vloerverwarming. Vloerverwarming is energiezuinig zeker in combinatie met een HR-ketel en geeft een hoge mate van comfort in uw woning. In tegenstelling tot wat vroeger werd gedacht, is vloerverwarming toepasbaar in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Vraag naar de mogelijkheden voor uw woning.