Badkamer & Sanitair

Was de badkamer van oudsher een ruimte waar men zich waste en verzorgde, tegenwoordig is de badkamer steeds meer een ruimte voor ontspanning en comfort. Is uw badkamer toe aan vernieuwing, uit noodzaak of voor meer comfort en gebruiksgemak? Ik maak graag een offerte op maat.

Van A tot Z
Over de installatie en alles wat er bij de verbouwing van uw badkamer komt kijken, hoeft u zich geen zorgen te maken. Naast een adviserende rol kan Kraaijeveld Installatietechniek zorgen voor uw totale renovatie namelijk van sloop tot oplevering.

Ik neem alle zorg uit handen en co├Ârdineer de renovatie tot in de puntjes. Dit kan ook dus het timmer-, stuc-, elektra- en tegelwerk omvatten. Daarbij kunnen alle werkzaamheden die hierbij komen kijken door mijzelf worden geregeld. En daar waar ik niet over de juiste expertise beschik, wordt samengewerkt met vakbekwame partners.

Overal kan ik uw enige aanspreekpunt zijn voor het gehele traject. Dat geeft een zeker en prettig gevoel!

Speciale badkamervormen
Ik maak, verbouw en renoveer badkamers in alle soorten en maken, van eenvoudige toiletcombinaties tot luxe en uitgebreide badkamers compleet met sauna en stoomcabine.

Maak ook voor verhoogde toiletpotten of speciale aanpassingen voor uw oudere dag, zoals grepen en beugels bij uw douche, bad of toilet en complete badkamervoorzieningen voor mindervaliden behoort tot mijn werkzaamheden.