Dak, Lood en Zink

Dakwerk
Bij het dakdekken kies ik samen met u naar de meest effectieve en efficiënte oplossingen. Ik biedt u een perfecte dakoplossing op maat, uiteraard met gebruik van topkwaliteit merken en materialen. Dakbedekking geheel vervangen, het aanbrengen van een nieuwe toplaag en eventueel isoleren van uw dak inclusief randafwerking in zinken daklijsten. Uiteraard verzorg ik ook voor het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal.

Het plegen van onderhoud is van groot belang voor uw dak. Blad verwijderen van daken en uit goten en het repareren van beschadigen zijn enkele werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren. Kraaijeveld Installatietechniek repareert en herstelt platte daken in zink, leien en bitumendakbedekkingsystemen.

Dakgoten zijn er in vele vormen en maten. Zij zijn niet alleen functioneel, maar bepalen voor een groot gedeelte ook de uitstraling van uw huis. De keuze voor zink, koperen of kunststof dakgoten en regenpijpen is afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren en de toepassing.

Lood-en Zinkwerk
Het verwerken van deze materialen is veelal nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. De montage en verwerking vereist vakmanschap en ervaring die ik u zeker kan bieden. Lood, zink en  ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

Kraaijeveld Installatietechniek verzorgt het herstellen en vernieuwen van lood om uw schoorsteen en in opgaande gevels. Het herstellen of vernieuwen van zinken goten en zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld luifels, zinken zijwangen en kilgoten.